Komplet uređaji, Pod uređaj

Vaporesso XROS 3 PRO

94297 118352.jpg

Vaporesso je odlučio zaokružiti svoju priču s XROS 3 serijom uređaja. Osnovni model Xros 3 dobio je svoju Mini, Nano i Cube varijantu, a na kraju je red na najsnažiji Vaporesso Xros 3 Pro!

Xros 3 pro dolazi s povečanom baterijom od 1200mAh te maksimalnom snagom do 30W koju po prvi puta u Xros seriji možete sami podešavati. Nova baterija do 1200mAh napuni se 35 minuta zbog prisutnosti 2A brzog punjenja. Podešavanje snage biti će vrlo precizno u 0.5W. Nažalost ta mogućnost rezervirana je isljučivo za novi pod u seriji. Riječ je o RDL podu s otporom od 0.4Ω. S ostalim podovima iz XROS serije moguće je podešavati tri moda rada po pitanju snage, a to su ECO, Normal i Power mod. Za maksimalan užitak parenja ponovno je zaslužan AXON Super Pulse čip kao i COREX tehnologija grijača koju je Vaporesso usavršio.

Vaporesso XROS 3 PRO

Novi Vaporesso Xros 3 PRO dolazi s mali zaslonom koji se nalazi na doljnjem dijelu prednje strane uređaja te nudi informacije kao što su broj puffova, postotak baterija i snaga. Također moguće je podešavanje i RGB osvjetljenja. Na bočnim stranama uređaja nalazi se kontrola protoka zraka kao i prvi fizički lock na nekom kompatibilnom pod uređaju.