Komplet uređaji, Pod uređaj

GeekVape lansirao Wenax Q

blog wenax q | Ecigareta.hr

GeekVape je lansirao novi pod uređaj iz svoje Wenax serija. Wenax Q tako prati trendove industrije te donosi ključne značajke za vejpere.

Snažan i kompaktan

Wenax Q dolazi s baterijom kapaciteta 1000mAh, a puni se naravno putem USB-C type utora koji se nalazi na boku uređaja. Na prednjoj strani nalazi se power tipka kao i OLED display koji prikazuje najvažnije informacije. Ondje će te vidjeti stanje baterije kao i trenutnu snagu uređaja koja ide do 25W na ovome modelu.

Osim na zaslonu status baterije možete pratiti i putem LED indikacije koja se nalazi na tipki, a ona funkcionira na već poznatom principu u tri razilčite boje. Zelena označava napunjen uređaj (>70%), plava srednje stanje baterije (70-30%) i crvena za vrlo slabu bateriju (>30%). Na suprotnoj strani od utora za punjenje nalazi se kontrola protoka zraka pa tako Wenax Q može biti MTL ili RDL.

Što se tiče podova kompatibilan je s Q serijom podova. Q podovi pune se tekućinama od gore skidanjem plastičnog usnika. Imamo dva različita poda s obzirom na snagu 0.6 i 1.2. Oba dolaze u pakiranju što znači da možete isprobati oba i izabrati što vam u konačnici najviše odgovara. Oba poda su kapaciteta 2ml.

Wenax Q je jednostavan, lijep i elegantan uređaj, a već danas ga možete naručiti s našeg webshopa.