Komplet uređaji, Pod uređaj

Smok Propod Kit

blog smok propod kit | Ecigareta.hr

Smok Propod jednostavan je za korištenje zahvaljujući dual režimu radi koji ima. To znači da možete vejpati jednostavnim uvlačenjem zraka ili pak držanjem tipke koja se nalazi na prednjoj strani uređaja. Integrirana baterija od 800mAh osigurati će vam da ne morate prečesto posezati za punjačem.

Kada je riječ o grijačima, odnosno o podovima Smok Propod ima velik izbor podova. Kompatibalan je s čak 3 serije Smokovih podova. Novo 2X podovi su najnovija serija te ujedno takav dolazi u samom pakiranju sa Propodom. Iz Novo 2X serija imamo 0.8 i 0.9 ohma podove namijenje MTL načinu vejpanja te se oba pune od gore što dodatno olakšava korištenje.

Propod je kompatibilan i s Novo i Novo 2 podovima koji dolaze s grijačima otpora od 0.8, 0.9, 1.0, 1.4 i 1.5 ohma. Maksimalna snaga koju uređaj može isporučiti je 22W.

Na prednjoj stani osim već spomenute tipke nalazi se i led indikator koji nas obavještava o načinu rada te trenutnom kapacitetu baterije. Ukoliko svijetli plavo znači da je potrebno pritisnuti tipku za uvlačenje. Zelena boja označava da je postotak baterije iznad 70%, narančasta između 70% i 30% dok crvena označa da je baterija ispod 30%.

Smok Propod najnoviji je pod kompaktni vape uređaj iz kompanije Smoktech i već je dostupan na našem webshopu.