Komplet uređaji, Pod uređaj

VOOPOO VINCI 3

Vinci 3 pod kit | Ecigareta.hr

VooPoo Vinci 3 je pod mod uređaj treće generacije od proizvođača VooPoo, poznatog proizvođača uređaja za vaping. Namijenjen je pružanju visokokvalitetnog vaping iskustva dok istovremeno ostaje jednostavan za upotrebu u komapktnom izdanju.

82610 104462 | Ecigareta.hr

Vinci 3 ima ugrađenu bateriju od 1500mAh koja može pružiti do 80 W izlazne snage. Također dolazi s 5,5 ml nadopunljivom pod spremnikom koja koristi zamjenjive zavojnice, pružajući korisnicima veću fleksibilnost u pogledu prilagođavanja i održavanja. Uređaj također ima 0,96-inčni TFT zaslon u boji koji prikazuje važne informacije kao što su vijek trajanja baterije, snaga i otpor zavojnice.

| Ecigareta.hr

Jedna od jedinstvenih značajki Vinci 3 je njegova sposobnost automatskog otkrivanja otpora zavojnice te pružanje adekvatnog izlaznog napona i snage. Uz to Vinci 3 također ima niz sigurnosnih značajki kao što su zaštita od pregrijavanja, zaštita od kratkog spoja i zaštita od niskog napona.

| Ecigareta.hr

Sve u svemu, VooPoo Vinci 3 je snažan i jednostavan pod mod za upotrebu, uređaj koji pruža izvrsnu fleksibilnost i prilagodljivost za svakodnevno vaping iskustvo.