KIT Argus Pro 40W 1500mAh – VooPoo

34.60 

Kit Argus Pro 40W 1500mAh tvrtke Voopoo je visokokvalitetni uređaj za pušenje elektroničkih cigareta s kompaktnim dizajnom i naprednim značajkama. Ovaj kit je pogodan za korisnike koji traže praktičnost, jednostavnost korištenja i izvrsnu izvedbu. Evo nekih ključnih značajki Kit Argus Pro 40W 1500mAh:

  1. Dizajn i dimenzije: Argus Pro ima moderan i ergonomski dizajn koji leži udobno u ruci. Uređaj je kompaktan, lagan i prijenosan, što ga čini idealnim za korištenje u pokretu.
  2. Napajanje i baterija: Uređaj je opremljen ugrađenom baterijom kapaciteta 1500mAh, koja pruža dugotrajno vrijeme pušenja bez potrebe za čestim punjenjem. Podržava brzo punjenje kako biste brzo dobili uređaj natrag u radnom stanju.
  3. Snaga i izvedba: Argus Pro može dostići maksimalnu snagu od 40W, pružajući zadovoljavajuće vaping iskustvo. Pruža stabilan izlaz snage i brzi odziv, omogućujući vam da uživate u bogatoj pari i intenzivnom okusu.
  4. Pod sustav: Kit dolazi s zamjenjivim podom kapaciteta 4,5 ml za tekućinu za elektroničke cigarete. Pod koristi visokokvalitetne grijače za optimalno grijanje i reprodukciju okusa.
  5. Načini rada: Argus Pro podržava različite načine rada kao što su wattage mode, temperature control mode i RBA mode. To vam omogućuje prilagodbu svoje vape sesije prema svojim preferencijama i stilu pušenja.
  6. Zaslon i korisničko sučelje: Uređaj ima jasan OLED zaslon koji prikazuje sve potrebne informacije kao što su snaga, otpor, napunjenost baterije i više. Korisničko sučelje je jednostavno za korištenje, omogućujući vam jednostavno podešavanje postavki i praćenje performansi uređaja.
  7. Sigurnosne značajke: Kit Argus Pro 40W 1500mAh ima razne sigurnosne značajke poput zaštite od pregrijavanja, zaštite od kratkog spoja, zaštite od ispražnjenosti baterije i zaštite od obrnutog polariteta. To pruža sigurnu i pouzdanu upotrebu uređaja.
14 Osoba koji sada gledaju ovaj proizvod!

Način plaćanja:

  • GLS dostava u Paketomat/Shop

3,00€

  • general-logistics-systems-gls-LOGO GLS dostava na adresu

5,00€

  • DPD dostava na adresu

5,00€

  • Overseas Express dostava na adresu

5,00€

Opis

Delivered with :

1 x Argus GT
1 x Pnp Tank 4.5ml
1 x PnP MTL Tank 2ml
1 x Coil PnP VM1
1 x Coil PnP R2
1 x USB Type-C Cable
1 x Guarantee card
1 x User manual

Dodatne informacije

Boja modela Carbon Fiber Black , Denim & Black Silver , Litchi Leather & Black Blue , Litchi Leather & Black Red , Vintage grey & Black silver
Brend proizvoda VooPoo
Tip proizvoda POD Uređaj
Serija proizvoda Argus

Recenzije kupaca