Komplet uređaji, Pod uređaj

VooPoo Argus Pro 80W – RECENZIJA

blog argus pro ecigareta1 | Ecigareta.hr

VooPoo Argus Pro u svojoj 80W izvedbi je vrlo moćan i sposoban pod uređaj. Svojim dizajnom prilagođen je svim korisnicima te vrlo lako i jendostavno sjeda u dlan. Argus Pro vrlo je jednostavan i praktičan za korištenje, a zbog svojih PnP grijača nudi velik raspon snage na kojem možete parit.

Argus Pro dolazi s integriranom baterijom od 3000 mAh koja će izdržati cijeli dan vejpanja posebice ukoliko ste smanjili snagu uređaja. Uz zaslon koji se nalazi na prednjoj strani Argusa možete pratiti koliko ste puffova napravili kao i podatke o ugrađen grijaču i trenutnoj snazi te razini baterije. Uređaj se puni putem USB C-type priključka kojeg danas ima velik broj elektronskih uređaja.

blog-argus-pro-ecigareta

U samom pakiranju uz VooPoo Argus Pro 80W dobit će te dva PnP grijača. PnP- VM1 s otporom 0.3 ohma čiji je radni raspon 32-40W. PnP-VM6 snažiji je grijač u paketu s otporom od 0.15 ohma te je njegov radni raspon 60-80W. Spremnik Argus Pro modela iznosi 4.5ml što znači da nećete morati prečesto posezati za bočicom svoje omiljene e-tekućine.

Argus Pro moći se te uskladiti sa svojim stilom jer dolazi u velikoj broju različitih boja i nijansi. Pronađite svoj idealni Argus Pro na našem webshopu.