Uvjeti korištenja web shopa ecigareta.hr


Kupac
:
označava pojedinca ili organizaciju koja kupuje ili je suglasna kupiti robu od prodavatelja, te označava korisnika koji stavlja nalog putem web stranice, telefonom ili pismom.

Potrošač: ima značenje koje propisuje Zakon o zaštiti potrošača u RH.

Ugovor: označava pisani akt koji može biti i u elektronskom obliku između Prodavatelja i Kupca u vezi prodaje i kupnje roba, a koji uključuje ove Uvjete korištenja.

Roba: označava proizvode koje se kupac obvezuje kupiti od prodavatelja.

Prodavatelj: označava Stella decoro doo Bilogorska 21 , 31000 Osijek

Uvjeti: označava odredbe i uvjete prodaje iz ovoga Ugovora i posebne uvjete koji su dogovoreni u pisanom obliku od strane Prodavatelja.
Ništa u ovim Uvjetima korištenja neće utjecati na zakonska prava kupca kao potrošača.

 

Ovi Uvjeti primjenjuju se na sve ugovore za prodaju robe od strane prodavatelja prema kupcu, te će prevladati nad bilo kojom drugom dokumentacijom ili komunikacijom od strane kupca.

Prihvaćanjem isporuke robe smatrat će se kao uvjerljiv dokaz da je Kupac prihvatio ove Uvjete korištenja.

Svaka promjena ovih Uvjeta korištenja (uključujući bilo kakve posebne uvjete i uvjete koji su dogovoreni između stranke) biti će ništavna ukoliko nije posebno, pismeno dogovorena od strane Prodavatelja. Sve vrste pritužbi trebaju biti adresirane na: Stella decoro doo A.Reisnera 59 31000 Osijek

Naručivanje

Sve narudžbe za robu smatrat će se kao ponuda kupca za kupnju robe u skladu s ovim Uvjetima korištenja, te podliježu prihvaćanju od strane Prodavatelja. Prodavatelj može izabrati da ne prihvati nalog za narudžbu iz bilo kojeg razloga.
Kada roba koju je Kupac naručio nije raspoloživa na skladištu, Kupac će biti obaviješten te će mu se omogućiti da naruči drugu robu ili da otkaže narudžbu i primi povrat punog iznosa u roku od 30 dana.

Izjava o odgovarajućoj dobnoj granici

Kada roba može biti naručena samo za osobe određene starosne dobi, Kupac će biti zatražen da potvrdi izjavu o odgovarajućoj dobnoj granici za kupnju robe.
Ukoliko Prodavatelj otkrije da kupac nema zakonsko pravo naručiti određenu robu, Prodavatelj ima pravo otkazati nalog odmah, bez prethodne najave.

Cijena i plaćanje

Cijena roba će se smatrati ona koja je propisana na web stranicama. Cijena je sa PDV-om, te može, a ne mora uključivati troškove dostave.
Ukupna nabavna cijena, uključujući PDV i troškove dostave, ako ih ima, bit će prikazana Kupca u košarici prije potvrđivanja narudžbe.
Nakon što je zaprimio nalog, Prodavatelj će potvrditi putem elektronske pošte detalje, opis i cijenu za robu, zajedno sa informacijama o pravu na odustajanje.

Dostava

Roba koja se dostavlja u Hrvatskoj obično će biti isporučena u roku od 7 (sedam) radnih dana od prihvaćanja naloga.
Roba koja se dostavlja izvan Republike Hrvatske biti će dostavljena u roku od 15 radnih dana od prihvaćanja naloga.
Kada se točan datum dostave dogovori između Kupca i prodavatelja, a naknadno se ispostavi da ne može biti ostvaren, Kupac će biti obaviješten te će mu se ponuditi mogućnost dogovora novog datuma ili u potpunosti vrati uplaćena sredstva.
Prodavatelj će koristiti razumne napore kako bi se zadovoljili dogovoreni datumi dostave.
Dostava robe vršit će se na adresu koju je Kupac naveo u nalogu, te će Kupac ujedno osigurati sve potrebne radnje kako bi mogao preuzeti narudžbu u zadanom roku.

Pravo prodavača

Prodavač zadržava pravo da povremeno ažurira cijene na web stranici u bilo kojem trenutku. Prodavač će učiniti sve napore kako bi osigurao točnost cijena u trenutku kada kupac pravi narudžbu.
Prodavač zadržava pravo da povuče svu robu iz web trgovine u bilo koje vrijeme.
Prodavač ne snosi odgovornost za povlačenje bilo koje robe sa web stranice ili za odbijanje obrađene narudžbe.
Prodavač ne snosi odgovornost ukoliko zbog neraspoloživosti robe Kupcu se nanese bilo kakva vrsta štete.

Otkazivanje i povratak

Kupac će pregledati robu odmah po primitku te će o tome obavijestiti Prodavača u roku od 14 (četrnaest) radnih dana od dana dostave, potvrđene u pisanom obliku,na e-mail  [email protected], ukoliko je roba oštećena,ili nije u orginalnome pakiranju (neoštečena) ili nije u skladu sa bilo kojim dijelom ovog Ugovora. Ako Kupac to ne učini Prodavatelj će smatrati da je roba prihvaćena.

Ograničenje odgovornosti

Osim što može biti implicirana zakonom u kojem se Kupac definira kao Potrošač, u slučaju bilo kakvog kršenja ovih Uvjeta korištenja od strane Prodavatelja pravna traženja nastale štete Kupca biti će ograničena na štete koje nikada neće premašiti cijenu Robe i Prodavatelj ni pod kojim okolnostima neće biti odgovoran za bilo kakvu izravnu, slučajnu ili posljedičnu štetu ili gubitak robe.

Web stranica / web trgovina

www.ecigareta.hr zadržava pravo urediti ili izbrisati bilo koji sadržaj objavljen na bilo kojem dijelu www.ecigareta.hr web stranice u bilo koje vrijeme od strane kupaca ili trećih strana, uključujući, ali ne ograničavajući se na, "Knjiga gostiju" i "Forum" ili dijelove web stranice. Izjave iz kojih se razumno može tumačiti da su proizvodi web stranice www.ecigareta.hr terapeutski ili medicinska pomagala", općenito su zabranjeni, te će biti predmet uređivanja i / ili uklanjanja iz web stranice. Primjeri toga su izjave kako su elektronske cigarete pomogle pojedincu da prestane konzumirati obične cigarete ili duhanske proizvode općenito ili su pomogle smanjiti razinu unosa nikotina.

Viša sila

Prodavatelj nije odgovoran za bilo kakvo kašnjenje ili neizvršenje bilo koje od svojih obveza ako kašnjenje ili neuspjeh proizlazi iz događaja ili okolnosti koje su izvan njegove razumne kontrole, uključujući ali ne ograničavajući se na štrajkove, nesreće, rat, požar, kvar bilo komunikacija, telekomunikacija ili računalnog sustava, kvar pogona ili strojeva ili manjka nedostupnosti sirovina iz prirodnih izvora opskrbe. Prodavatelj će imati pravo na razumno produženje vremenskog roka proširenja svojih obveza.

Prekid

Ukoliko se bilo koji dijelovi ovih Uvjeta korištenja smatraju u suprotnosti sa zakonom od bilo kojeg nadležnog Suda u Republici Hrvatskoj iz bilo kojeg razloga, takve će odredbe biti ukinute

Promjene u uvjetima

Prodavatelj će imati pravo izmijeniti ove Uvjete korištenja u bilo kojem trenutku, ali to pravo neće utjecati na postojeće Uvjete korištenja koji su prihvaćeni od strane Kupca prije njihove izmjene.

Mjerodavno pravo i nadležnost

Ovi uvjeti uređuju se i tumače u skladu sa zakonom Republike Hrvatske i stranke su  ovime podvrgnute isključivoj nadležnosti Hrvatskih sudova.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica
putem interneta.
CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.
Hvala što koristite CorvusPay!

Ostale informacije opis načina zaštite povjerljivih podataka izjavu o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju (Prodajno mjesto mora kupcima osigurati mogućnost da ne pristanu na sudjelovanje u marketinškim akcijama i da ne budu suglasni s davanjem njihovih osobnih podataka na korištenje trećim osobama. Prodajno mjesto može koristiti sljedeću izjavu o privatnosti: Ecigareta.hr obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Ecigareta.hr i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.’) ako su na stranicama prodajnog mjesta cijene izražene u stranoj valuti (npr. €, $...), prije plaćanja mora se konačna cijena preračunati u kune i takva prikazati kupcu, a obavezno je osigurati sljedeću izjavu o konverziji (prilagođenu valuti i tečaju banke koji se koriste kao i jeziku): All payments will be effected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Croatian kuna according to the current exchange rate of the Croatian National bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site. ako su na stranicama prodajnog mjesta cijene izražene u kunama, ali ne i stranoj valuti, zbog inozemnih kupaca može se staviti sljedeća izjava o konverziji: All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

Učitavanje...
Jeste li punoljetni?

Navedene cijene važe samo za prodaju preko Internet trgovine i ne moraju biti jednake cijenama na prodajnim mjestima